Skip to content

Download e-book for kindle: Aikido - Sovellettu tekniikka (Finnish Edition) by Heikki Helala

By Heikki Helala

Opas aikidon perustekniikat omaaville. Kirjassa on esitelty joukko sovellettuja tekniikoita sisältäen yhdistelmätekniikoita sekä vastatekniikoita. Mukana on myös tekniikoita, joissa toisella on aikidon puinen ase.

Show description

Read Online or Download Aikido - Sovellettu tekniikka (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Download e-book for kindle: Vuoristovaellus Dolomiiteilla lapsen kanssa: Alta Via 2 by Aku-Petteri Korhonen

Tervetuloa nojatuolimatkalle Dolomiittien vuoristoon! Kirjassa kuvataan kesällä 2015 tehtyä pitkää vuoristovaellusta Italian Dolomiiteilla. Vaellukselle Alta through 2 –reitin kallioisissa maisemissa kertyi pituutta yli a hundred and fifty kilometriä ja korkeuseroa yli 8000 metriä eli mistään sunnuntaikävelystä ei ole kyse.

Download PDF by M. James Jordan: Ikiaikainen Tie: Jota Jo Alkuseurakunta Kulki (Finnish

James Jordan kuvaa kirjassaan sitä, mikä kristillisyydessä on mennyt vikaan. Moni palaa loppuun palvelutyössään tai uskonvaelluksessaan. Onko mahdollista, että evankeliumina on kerrottu sellaista, mikä onkin sen vastakohta? Jordan kuvaa evankeliumin aitona ilosanomana. Kun Jumalan rakkauden todellisuus läpäisee kristikunnan, avautuu aivan erilainen näkökulma kristilliseen uskoon.

Enemmän empatiaa ja myötätuntoa (Finnish Edition) by Sirpa Tietäväinen PDF

Kirja kutsuu tutkimaan empatian ja myötätunnon merkityksiä ja rooleja työssä, erityisesti hyvinvointialalla. Samalla se haastaa lukijan pohtimaan oman hyvinvointinsa juuria. Millaista on elämisen arvoinen elämä - minulle, sinulle tai heille? Kirjan keskeistä antia ovat näkökulmat ja työkalut empatiataitojen kehittämiseen hyvinvointipalveluissa niin asiakastyössä kuin työyhteisöjen sisällä.

Additional resources for Aikido - Sovellettu tekniikka (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Aikido - Sovellettu tekniikka (Finnish Edition) by Heikki Helala


by Anthony
4.4

Rated 4.43 of 5 – based on 50 votes