Skip to content

Download e-book for iPad: Aivoravistelu: Opas ja harjoituksia aivojen käyttötaitojen by Ville Ojanen

By Ville Ojanen

Aivosi muuttuvat joka hetki. Hermosolujen toiminta ja yhteydet muuttuvat, solut aktivoituvat tai hiljenevät, ne uudistuvat, kuolevat, syntyvät ja muodostavat uusia yhteyksien verkostoja. Aivot ovat jatkuvassa liikkeessä. Siksi myös se mitä sinä olet, se mitä koet ja se mitä teet on jatkuvassa liikkeessä, sillä maailmasi on kokemus, jonka aivosi tuottavat.

Kysymys kuuluu: haluatko vaikuttaa siihen mihin suuntaan ja kuinka nopeasti aivosi - ja maailmasi - muuttuvat? Jos haluat, niin tässä on opas, joka tiivistää aivojen käyttötaitojen kehittämisen perusasiat yksinkertaistaen ja ytimekkäästi sekä ennen kaikkea motivoi ja ohjaa sinua tekemään laadukkaita, keskittyneitä toistoja, joiden kautta aivosi muuttuvat.

Show description

Read or Download Aivoravistelu: Opas ja harjoituksia aivojen käyttötaitojen kehittämiseen (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

New PDF release: Vuoristovaellus Dolomiiteilla lapsen kanssa: Alta Via 2

Tervetuloa nojatuolimatkalle Dolomiittien vuoristoon! Kirjassa kuvataan kesällä 2015 tehtyä pitkää vuoristovaellusta Italian Dolomiiteilla. Vaellukselle Alta through 2 –reitin kallioisissa maisemissa kertyi pituutta yli a hundred and fifty kilometriä ja korkeuseroa yli 8000 metriä eli mistään sunnuntaikävelystä ei ole kyse.

Get Ikiaikainen Tie: Jota Jo Alkuseurakunta Kulki (Finnish PDF

James Jordan kuvaa kirjassaan sitä, mikä kristillisyydessä on mennyt vikaan. Moni palaa loppuun palvelutyössään tai uskonvaelluksessaan. Onko mahdollista, että evankeliumina on kerrottu sellaista, mikä onkin sen vastakohta? Jordan kuvaa evankeliumin aitona ilosanomana. Kun Jumalan rakkauden todellisuus läpäisee kristikunnan, avautuu aivan erilainen näkökulma kristilliseen uskoon.

Sirpa Tietäväinen's Enemmän empatiaa ja myötätuntoa (Finnish Edition) PDF

Kirja kutsuu tutkimaan empatian ja myötätunnon merkityksiä ja rooleja työssä, erityisesti hyvinvointialalla. Samalla se haastaa lukijan pohtimaan oman hyvinvointinsa juuria. Millaista on elämisen arvoinen elämä - minulle, sinulle tai heille? Kirjan keskeistä antia ovat näkökulmat ja työkalut empatiataitojen kehittämiseen hyvinvointipalveluissa niin asiakastyössä kuin työyhteisöjen sisällä.

Extra info for Aivoravistelu: Opas ja harjoituksia aivojen käyttötaitojen kehittämiseen (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Aivoravistelu: Opas ja harjoituksia aivojen käyttötaitojen kehittämiseen (Finnish Edition) by Ville Ojanen


by Robert
4.5

Rated 4.12 of 5 – based on 41 votes