Skip to content

Download PDF by Raita Jauhiainen: Allianssi.125: Hirunda: Toinen kirja (Finnish Edition)

By Raita Jauhiainen

Hirundan toisessa kirjassa maailma kuohuu. Yhteiskunta, josta kukaan ei voi kadota, etsii kuumeisesti rikoksesta syytettyä naista samalla, kun rannikolla sijaitsevassa ruokatuotannon laitoksessa ajaudutaan kriisiin. Lu Talpa joutuu odottamatta suuren valinnan eteen, jossa hän joutuu valitsemaan vapauden ja velvollisuuden väliltä. Saia ja Jani yrittävät puolestaan välttää huomiota samalla, kun he taistelevat keskinäistä epäluottamusta vastaan. Kuka suojelee ketä ja voiko luottamus syntyä pakollisten olosuhteiden varaan?

Show description

Read Online or Download Allianssi.125: Hirunda: Toinen kirja (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Download e-book for kindle: Vuoristovaellus Dolomiiteilla lapsen kanssa: Alta Via 2 by Aku-Petteri Korhonen

Tervetuloa nojatuolimatkalle Dolomiittien vuoristoon! Kirjassa kuvataan kesällä 2015 tehtyä pitkää vuoristovaellusta Italian Dolomiiteilla. Vaellukselle Alta through 2 –reitin kallioisissa maisemissa kertyi pituutta yli a hundred and fifty kilometriä ja korkeuseroa yli 8000 metriä eli mistään sunnuntaikävelystä ei ole kyse.

Download PDF by M. James Jordan: Ikiaikainen Tie: Jota Jo Alkuseurakunta Kulki (Finnish

James Jordan kuvaa kirjassaan sitä, mikä kristillisyydessä on mennyt vikaan. Moni palaa loppuun palvelutyössään tai uskonvaelluksessaan. Onko mahdollista, että evankeliumina on kerrottu sellaista, mikä onkin sen vastakohta? Jordan kuvaa evankeliumin aitona ilosanomana. Kun Jumalan rakkauden todellisuus läpäisee kristikunnan, avautuu aivan erilainen näkökulma kristilliseen uskoon.

Download PDF by Sirpa Tietäväinen: Enemmän empatiaa ja myötätuntoa (Finnish Edition)

Kirja kutsuu tutkimaan empatian ja myötätunnon merkityksiä ja rooleja työssä, erityisesti hyvinvointialalla. Samalla se haastaa lukijan pohtimaan oman hyvinvointinsa juuria. Millaista on elämisen arvoinen elämä - minulle, sinulle tai heille? Kirjan keskeistä antia ovat näkökulmat ja työkalut empatiataitojen kehittämiseen hyvinvointipalveluissa niin asiakastyössä kuin työyhteisöjen sisällä.

Extra resources for Allianssi.125: Hirunda: Toinen kirja (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Allianssi.125: Hirunda: Toinen kirja (Finnish Edition) by Raita Jauhiainen


by Thomas
4.1

Rated 4.46 of 5 – based on 48 votes