Skip to content

Read e-book online Alusta loppuun (Finnish Edition) PDF

By Raija Tuominen

Turkulaisen Raija Tuomisen (s.1968) toinen runokirja, jonka tyyli on ensimmäisen (Täynnä elämää 2012) kaltainen – ajatuksia ja tunteita laidasta laitaan, intohimoa unohtamatta.

Kirja on tarinan muotoon rakennettu teos yhdestä rakkaudesta sen alusta loppuun, ja löydät sieltä itsesi.

Show description

Read or Download Alusta loppuun (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Vuoristovaellus Dolomiiteilla lapsen kanssa: Alta Via 2 - download pdf or read online

Tervetuloa nojatuolimatkalle Dolomiittien vuoristoon! Kirjassa kuvataan kesällä 2015 tehtyä pitkää vuoristovaellusta Italian Dolomiiteilla. Vaellukselle Alta through 2 –reitin kallioisissa maisemissa kertyi pituutta yli one hundred fifty kilometriä ja korkeuseroa yli 8000 metriä eli mistään sunnuntaikävelystä ei ole kyse.

Download PDF by M. James Jordan: Ikiaikainen Tie: Jota Jo Alkuseurakunta Kulki (Finnish

James Jordan kuvaa kirjassaan sitä, mikä kristillisyydessä on mennyt vikaan. Moni palaa loppuun palvelutyössään tai uskonvaelluksessaan. Onko mahdollista, että evankeliumina on kerrottu sellaista, mikä onkin sen vastakohta? Jordan kuvaa evankeliumin aitona ilosanomana. Kun Jumalan rakkauden todellisuus läpäisee kristikunnan, avautuu aivan erilainen näkökulma kristilliseen uskoon.

Enemmän empatiaa ja myötätuntoa (Finnish Edition) - download pdf or read online

Kirja kutsuu tutkimaan empatian ja myötätunnon merkityksiä ja rooleja työssä, erityisesti hyvinvointialalla. Samalla se haastaa lukijan pohtimaan oman hyvinvointinsa juuria. Millaista on elämisen arvoinen elämä - minulle, sinulle tai heille? Kirjan keskeistä antia ovat näkökulmat ja työkalut empatiataitojen kehittämiseen hyvinvointipalveluissa niin asiakastyössä kuin työyhteisöjen sisällä.

Additional resources for Alusta loppuun (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alusta loppuun (Finnish Edition) by Raija Tuominen


by Anthony
4.4

Rated 4.96 of 5 – based on 44 votes